Scoot on Route- Son en Breugel bij Lourdesgrot Mariahout met Brabeau
Scoot on Route- Son en Breugel bij Lourdesgrot Mariahout met Brabeau Foto: Scoot on route

"Scoot on Route" naar de Lourdesgrot met tijdschrift BraBeau

Verenigingen

Vertrouwd en verrassend! Dat is BraBeau, een bijzondere regio-glossy voor en over Noord-Brabant.
In het zomernummer van dit tijdschrift stond een artikel met een historisch overzicht over alle Lourdesgrotten in Noord-Brabant met interessante achtergrondinformatie.

De scootmobielgroep van het Chronisch zieken en Gehandicapten Platform "Scoot on Route" uit Son en Breugel maakt van mei t/m september met iedereen die een scootmobiel heeft en mee wil doen, tochten in de omgeving. De routes zijn rond de 20 kilometer. We proberen steeds onbekende routes te ontdekken. Maar ook is het belangrijk dat we samen een speciaal rustpunt hebben waar we koffie/thee kunnen drinken op een terras.

Op 11 juli 2018 stond op het programma een tocht naar Mariahout met een bezoek aan de Lourdesgrot en een koffie/thee pauze bij Café-Restaurant "De Pelgrim".

Na contact met de redactie van BraBeau werd op die dag de Glossy aan alle deelnemers van het tocht namens de redactie, Trix en Jan, met de hartelijke groet gratis aangeboden.
Iedereen werd daardoor in de gelegenheid gesteld om thuis het artikel met de historisch achtergrond van de Lourdesgrotten in Noord-Brabant te kunnen lezen. En natuurlijk veel meer in de BraBeau. Want het tijdschrift staat vol met leuke en interessante artikelen uit Brabant.

Het was een bijzondere tocht met mooie achtergrondinformatie door BraBeau.

Scoot on Route- Son en Breugel bij Lourdesgrot Mariahout met Brabeau