SV Unitas ’59  en Golfclub Son ondertekenen sponsorovereenkomst
SV Unitas ’59 en Golfclub Son ondertekenen sponsorovereenkomst Foto: Golfclub Son

Sponsorovereenkomst Unitas '59 en Golfclub Son

Verenigingen

Son en Breugel / Eindhoven - Om de activiteiten van zowel SV Unitas '59 uit Eindhoven als Golfclub Son onder de aandacht te brengen zijn beide verenigingen een sponsorovereenkomst aangegaan.

Golfclub Son zal zorgdragen voor een vermelding van de activiteiten van SV Unitas '59 door het plaatsen van een sponsorbordje bij de afslaghut. Verder zal de golfclub drie golfclinics organiseren voor Unitas '59 voor in totaal 60 personen. Het betreft dan sponsoren , bestuursleden, en leden van de sponsorcommissie. Zij krijgen de clinic aangeboden door zowel Unitas '59 als de golfclub en stelt hen in de gelegenheid om kennis te maken met de golfsport.

Unitas zal een reclamebord over Golfclub Son maken en onderhouden langs het hoofdveld. Verder komt er een banneradvertentie op de website van Unitas '59 en grootbeeldschermen in het clubhuis.
De overeenkomst is voor drie jaar aangegaan waarna bekeken wordt of een verlenging zinvol is. Zowel Unitas '59 als de golfclub zijn verheugd over de samenwerking en hopen dat deze nog jarenlang van kracht blijft.

SV Unitas ’59  en Golfclub Son ondertekenen sponsorovereenkomst