MARTHA FIELDS
MARTHA FIELDS Foto: Lazy Sonnie Afternoon

Nieuw seizoen Lazy Sonnie Afternoon van start

Algemeen

Son en Breugel - Na een kort zomerreces waarin we konden nagenieten van een geweldig Lazy Sonnie Afternoon Festival begint op de eerste zondag van september het nieuwe seizoen van Lazy Sonnie Afternoon. De uit de USA afkomstige Martha Fields is de eerste artiest van de nieuwe reeks lazy zondagmiddagen. We zien je graag in de fraaie Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie.

Martha Fields
Geboren met rootsmuziek in haar bloed, maakt zij deel uit van een lange rij zangers en muzikanten uit de heuvels van Kentucky en West Virginia. Al op zeer jonge leeftijd maakte ze zich het gitaar spelen eigen en begon ze met het schrijven van liedjes. Haar songs zijn krachtig gecomponeerd en vinden vaak hun oorsprong in familieverhalen van ouders en grootouders in Appalachia. De teksten zijn niet zomaar bedacht, maar putten uit "The real life" van Martha's jeugd en voorouders.

Martha's laatste album Southern White Lies is internationaal zeer goed ontvangen. Zij bewijst zich op deze cd als een van de meest aansprekende Americana-artiesten van het moment.
Ze neemt haar Franse band mee met snarenvirtuoos Manu Bertrand (dobro, banjo, mandoline), Urbain Lambert (gitaar) en Serge Samyn (contrabas).

Jonesy
Jonesy ( José Keultjes) is singer songwriter, speelt gitaar, piano en schrijft muziek en teksten. Jonesy is een laatbloeier in de muziek, maar bloeien doet ze zeker!

Sinds kort treedt ze op samen met muzikale duizendpoot Tis Marang op contrabas, banjo en guitarron. De combinatie van het melodieuze gitaarspel samen met het warme geluid van de contrabas, het heldere soms opzwepende geluid van de banjo en de klank van de guitarron, versterken de zeggingskracht van de nummers en teksten.

Het recept voor de muziek van Jonesy: doe wat pop, folk, country, americana, blues, jazz in een blender. Goed mixen! En je krijgt een lekkere muzikale smoothie!

Aanvang / toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf +/-15.00 uur open. De toegang is gratis maar na het optreden vragen wij om een vrijwillige bijdrage in de hoed. Zonder jullie gift zijn deze unieke optredens niet mogelijk. De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.
Tot zondag 2 september.

Afbeelding
Algemeen 19 mrt., 07:00 Het kan niet anders dan dat dit muzikale initiatief een vervolg gaat krijgen
Afbeelding
Ingezonden 18 mrt., 18:00 Lezerspodium
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 14:00 Goede Doelen Week Son en Breugel kan bijna van start!
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 12:18 De Jumbo Clubkampioenschappen gaan van start bij TV Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 12:00 Lazy Sonnie Afternoon presenteert de 'Helden van Son en Breugel'
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 10:00 IVN Doorstapwandeling zondag 19 maart