Afbeelding

Juwelier Opaal verdwijnt uit Son, maar blijft in de buurt

Zakelijk

Son en Breugel - Juwelier Opaal in Son en Breugel is al jaren een vertrouwd gezicht in het centrum van Son en Breugel aan het Raadhuisplein 14. Maar deze sieraadkunstenaar gaat helaas stoppen met de juwelierszaak aan het Raadhuisplein.

Juwelier Opaal bestaat momenteel nog uit twee vestigingen die Jack Kuijpers en Mieke Bogaerts samen runnen. Jack runt de winkel en het atelier in Son samen met medewerkster Marij Hendriks. De winkel en het atelier in Sint-Oedenrode wordt gerund door zijn compagnon.
Beiden juwelierszaken kenmerken zich door de hoge mate van kwaliteit en service die zij bieden. Ook hebben zij beiden een eigen atelier, waar op vakkundige wijze sieraden worden vervaardigd of gerepareerd.

Sluiten filiaal in Son was moeilijke beslissing
Omdat Mieke Bogaerts in Sint Oedenrode haar werkzaamheden voor Opaal gaat beëindigen heeft Jack Kuijpers een niet eenvoudige beslissing moeten nemen.
Medio januari 2019, zal hij de vestiging in Son en Breugel sluiten en gaat hij zijn werkzaamheden met de vertrouwde service en kwaliteit voortzetten in Sint Oedenrode. Hij hoopt alle trouwe klanten daar te mogen begroeten.

Profiteer volop tijdens de opheffingsuitverkoop
Daarom begint tijdens de jaarmarkt is Son de opheffingsuitverkoop van de winkel in Son en Breugel.
Profiteer van de ongekende hoge kortingen op horloges, sieraden, ringen en meer.

Afbeelding
Afbeelding