Afbeelding
FotoReza

Handbalseizoen 2018-2019 gestart.

Sport

Son en Breugel - Na het uiterst succesvolle seizoen 2017-2018 is HV Apollo vol energie en vertrouwen gestart met de voorbereiding en het veldseizoen 2018-2019. Met de kampioenschappen van oa de Heren 1 als Dames 1 nog vers in het sportieve geheugen hebben de leden de trainingen en wedstrijden gestart.

Met een jeugdteam in elke leeftijdscategorie (A t/m F) laat de handbaljeugd in Son en Breugel zien dat de populariteit van deze flitsende sport ook in ons dorp groeiende is. Tel daarbij twee herenteams en één damesteam en men kan concluderen dat HV Apollo in 2018 een bloeiende vereniging is. Wekelijks worden er door de dames en heren wedstrijden gespeeld, op allerlei niveau's.

Met het heren vaandelteam spelend in de tweede divisie herbergt de plaatselijke handbalvereniging ook topsport in onze gemeente. Wedstrijden tegen o.a. Helius, Hellas en Westlandia zijn vertaald naar voetbalniveau te vergelijken met wedstrijden tegen AFC, ijsselmeervogels en KozakkenBoys, en staan garant voor 60 minuten lang tophandbal. We nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn, alsmede één van de andere wedstrijden. Zelf handbal spelen is uiteraard ook mogelijk. Voor meer informatie kijk op HV-apollo.nl.