Afbeelding

HTC Hockey start gratis proeftrainingen G-hockeyteam

Verenigingen

Son en Breugel -  G-hockey is bedoeld voor jongens en meisjes van acht jaar (niet rolstoelafhankelijk), voor wie het niet zo makkelijk is om aan te sluiten binnen het reguliere hockeyteam maar die wel graag wil (leren) hockeyen.

Er wordt gespeeld volgens de spelregels van de jongste jeugd. Bij G-hockey staat plezier beleven aan de training/wedstrijd en de veiligheid voorop. De proeftrainingen vinden plaats op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur en zijn gratis.

Bij voldoende belangstelling wil HTC graag wekelijkse trainingen gaan organiseren en meedoen met de competitie (wedstrijden). HTC zorgt voor trainers en begeleiders. Tijdens de trainingen draag je makkelijk zittende sportkleding, sportschoenen, een bitje om je tanden te beschermen en scheenbeschermers. Hockeysticks en ballen worden tijdens de proeftrainingen in bruikleen verstrekt door HTC.

Interesse? Meld je dan snel aan! Stuur een mail naar: info@meedoensenb.nl.

Ken jij nog jongens of meisjes die niet in Son en Breugel wonen, maar ook graag willen hockeyen en meedoen met de proeftrainingen? Laat ze zich dan ook aanmelden via de mail, ze zijn van harte welkom om mee te doen!

Afbeelding