Afbeelding

De Breugelse bridge gaat weer van start

Verenigingen

Son en Breugel - Voor de Breugelse Bridge Club gaat het seizoen 2018-2019 binnenkort van start. Dit seizoen begint op dinsdag 25 september om 19.30 uur in de zaal van sporthal De Bongerd. Het begin van tweede deel van het seizoen, in januari 2019, moet nog worden vastgesteld. Bridgeparen met enige ervaring zijn van harte welkom op de dinsdagse speelavonden.

Het is voor bijna 100% zeker dat de Son en Breugelse kampioenschappen dit seizoen plaatsvinden op zondag 27 januari 2019. Voor de vierde keer in successie hebben we de NBB-wedstrijdleider Mat kunnen vastleggen voor dit altijd gezellige en spannende toernooi.

De speelavonden
De Breugelse Bridge Club is al ruim vijfendertig jaar een begrip voor de bridgers in Son en Breugel. Een club waarin het plezier in het bridgespel voorop staat, maar waarin ook de onderlinge competitie niet geschuwd wordt. Zowel voor de jaarwisseling als er na, worden op 12 avonden op zeven of acht tafels de onderlinge wedstrijden gespeeld. Op elke dertiende speelavond is er een gezelligheidsdrive met kansen voor iedereen.
Alle clubavonden zijn in sporthal De Bongerd. We beginnen om 19.30 uur en de eindtijd is om ongeveer 22.30 uur. Er wordt niet met de klok gespeeld, dus er is enige spreiding op de eindtijd.
Gezien de grootte van de club worden er geen bridgelessen gegeven. Nieuwe leden moeten dan ook over enige bridge-ervaring beschikken. Uiteraard behoeft men niet in Breugel woonachtig te zijn; iedereen is welkom. Wie komend seizoen mee wil doen, moet contact opnemen met de coördinator van de club: Jos van der Hamsvoort, tel 471129. Kijk ook eens op de website van de club: www.breugelsebridge.nl

De Son en Breugelse kampioenschappen.
In januari 2016 heeft de club vanwege het vijfendertig jarig bestaan het zg Son en Breugelse kampioenschap georganiseerd. Wat destijds begonnen is als een drive bij een jubileum, is inmiddels bijna een traditie geworden. Voor de vierde maal organiseert de Breugelse Bridge Club het Son en Breugelse kampioenschap. Op zondag 27 januari 2019 kunnen er maximaal 100 deelnemers, dus 50 paren deelnemen aan deze kampioenschappen. Ook dit jaar zal de wedstrijdleider van voorafgaande jaren op kundige wijze dit kampioenschap begeleiden. Deelnemers van vorige drives weten dat hij dit doet op een zodanige wijze dat het plezier in bridgen voorop staat. Maar, het competitieve element ontbreekt niet.
Noteer alvast deze datum in Uw agenda. Let op de publicaties in MooiSonenBreugel, daarin wordt de inschrijving bekend gemaakt.

Nieuwe bridgers welkom
Op dit moment is er weer ruimte voor nieuwe leden. Bent U in de wintermaanden op de dinsdagavond vrij en is bridgen Uw liefhebberij, dan is Breugelse Bridge Club wellicht een club waarin U zich thuis voelt. Nieuwe leden dienen wel over enige ervaring te beschikken.
Omdat het nieuwe seizoen begint op dinsdag 25 september, is aanmelding zo spoedig mogelijk gewenst. Zowel voor aanmeldingen als inlichtingen kan men zich wenden tot: Jos van der Hamsvoort, tel 0499-471129.
Ook op onze website, www.breugelsebridge.nl, is diverse informatie te vinden