Afbeelding
FotoReza

Decathlon Best de plek om te sporten tijdens de Nacht van de Sport

Algemeen

Son en Breugel / Best - Kom sporten tijdens de #BeActive Night van de Nationale Sportweek op 29 september want dan organiseert Decathlon Best samen met de Nationale Sportweek de Nacht van de Sport. Tijdens de Nacht van de Sport kan iedereen diverse sporten proberen in één van de filialen van Decathlon, of op een leuke sportlocatie. Hiervoor worden de openingstijden verruimd.

De Nacht van de Sport is een initiatief van de European Week of Sport waar de Nationale Sportweek onderdeel van uitmaakt. Onder de naam #BeActive Night worden er in héél Europa sportlocaties opengesteld om in de nacht van 29 op 30 september sporten uit te proberen. De Europese Commissie, NOC*NSF en Decathlon vinden dat iedereen overal en altijd moet kunnen sporten en dragen dat met de #BeActive Night (of de Nacht van de Sport) graag uit.

Decathlon wil sport toegankelijk maken voor iedereen. Daarom opent Decathlon Best haar deuren om in een sportieve ambiance diverse sporten uit te proberen. Bij Decathlon zijn diverse instructeurs aanwezig om jou te laten handboogschieten, voetballen, hockeyen of kennis te laten maken met één van de andere sporten.

"De Nationale Sportweek en Decathlon hebben hetzelfde doel; we willen sporten zo toegankelijk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Door dit initiatief maken we ook het sporten in de avond weer wat makkelijker." – Peter, Sportleader

In Best is Decathlon partner van diverse. Leden van de sportclubs zijn uiteraard van harte welkom om in hun club tenue mee te doen aan de #BeActive Night.

Voor iedereen die een keer in de nacht, op een bijzondere locatie als een winkelvloer, lekker wil bewegen, kan zich aanmelden via de volgende link www.sportenmetdecathlon.nl.

Kom je tijdens de #BeActive Night sporten in één van de winkels van Decathlon?