De nieuwe locatie
De nieuwe locatie Foto: AED partner

Grootste AED leverancier van Nederland is verhuisd

Zakelijk

Son en Breugel - Op vrijdag 28 september de dag van haar 15-jarige bestaan, is AED leverancier AED-Partner officieel verhuisd 
naar een nieuw pand op Ekkersrijt 4301 in Son en Breugel

Nieuwe werkplek
AED-Partner maakt een flinke groei door. Om deze groei te kunnen faciliteren heeft het bedrijf er voor gekozen om te verhuizen naar een groter bedrijfspand. Hierdoor kunnen de 25 AED-specialisten van AED-Partner de klanten optimaal blijven bedienen. AED-Partner België verhuist per 15 oktober a.s. om de groei te kunnen faciliteren. Vanuit Nederland wordt de logistiek verzorgd voor zowel Nederland als België.

Waarom op Ekkersrijt?
AED-Partner Nederland, voorheen gesitueerd op Ekkersrijt 1121 in Son en Breugel, groeide al enige tijd uit haar jasje. Jan Smale (algemeen directeur AED-Partner) licht toe: "We hebben veel panden bekeken om uiteindelijk de conclusie te trekken dat Ekkersrijt 4301 de beste locatie is voor onze bedrijfsactiviteiten. Door de centrale ligging, veiligheid van het terrein en de zichtlocatie kunnen we, samen met fabrikanten en klanten, naar hartenlust werken aan het landelijke AED netwerk van de toekomst. Dit met het uiteindelijke doel om nog meer levens te kunnen redden. 
In samenwerking met Rever interieurprojecten zijn we een ontwerpproces gestart, waar we zelf veel invloed op hebben gehad. We zijn erg blij met het eindresultaat."

Experience Room
Wie het pand betreedt, ziet meteen dat het enthousiasme voor AED's tot in detail is doorgevoerd en dat het pand volledig is ingericht op het faciliteren van het werkproces. De kernwaarden van AED-Partner 'Ambitieus, Kennis, Passie en Transparantie' komen terug door het hele pand. In de nabije toekomst wordt er een experience room ontwikkeld, waarin gereanimeerd kan worden op reanimatiepoppen en een reanimatie m.b.v. trainingsapparaten kan worden gesimuleerd.

Voor een sfeerimpressie van ons nieuwe pand kunt u terecht op: www.aedpartner.nl/nieuwe-aedpartner-hq.

AED-Partner
AED-Partner is de handelsnaam van Vivon Nederland B.V. in Nederland en Vita Nova Supra NV in België. Beide partijen zijn al sinds 2003 een toonaangevende en merk-onafhankelijke leverancier van AED's, elektroden, batterijen, AED kasten, reanimatiepoppen en accessoires. Gezamenlijk hebben beide organisaties meer dan 40.000 AED's geleverd en dragen op deze manier bij aan een hartveiligere maatschappij.