ACR Open Dubbel toernooi  2018
ACR Open Dubbel toernooi 2018 Foto: Franklin Bergisch

ACR Open Dubbel toernooi trekt veel tennissers naar Breugel

Verenigingen

Son en Breugel - Van 15 t/m 23 september werd er bij Tennis vereniging - TV Pieter Brueghel - weer een groots Open Dubbel toernooi gespeeld. Dit jaar trok het toernooi zelfs 392 spelers, waarvan 172 van buiten Son en Breugel. Het toernooi telde mee voor de officiële KNLTB rating.

Het Open Dubbel Tennis toernooi werd dit jaar voor de 6e keer in Breugel gespeeld. Naast de 220 spelers uit ons eigen Son en Breugel, was er een grote belangstelling met 172 deelnemers van 33 tennisverenigingen uit de verre omgeving. Deelnemers uit Boxtel, Schijndel, Nieuw Cuijk, Helmond, Heeze, Waalre, Veldhoven en Oirschot namen de moeite om diverse dagen naar Son en Breugel te komen om te genieten van spannende wedstrijden en grote gezelligheid.
De wedstrijden werden gespeeld in de Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel klassen.
De spelers werden op KNLTB "Rating" in categorieën ingedeeld met sterktes van 3 t/m 9.

Dit jaar werd het hoogste aantal deelnemers van de afgelopen 5 jaar genoteerd. De wedstrijden werden gespeeld op een zandkunstgras ondergrond. Deze ondergrond zorgt voor bijzonder snelle wedstrijdspel. Dit geeft snelle wedstrijden met sportieve spanning en attractief tennis voor de toeschouwers. De spannende wedstrijden tegen onbekende tegenstanders, die mee tellen voor de jaarlijkse KNLTB ranking, zorgden natuurlijk voor de grootste uitdaging.

Helaas konden de finales op zondag niet uitgespeeld worden door de grote regenval. Door grote deelname en de ondersteuning van de hoofdsponsor ACR – Autocentrum Raaijmakers uit Son - kon er toch op basis van de reeds gespeelde wedstrijden een aantrekkelijke prijs aan de finalisten beschikbaar gesteld worden. Daarnaast werden er voor alle aanwezige spelers leuke prijzen verloot, waaronder de hoofdprijs van een compleet nieuw tennisracket.

Dorpstoernooi 2018:
Als afsluiting van het mooie toernooiseizoen organiseert TV Pieter Breughel van zaterdag 20 t/m vrijdag 26 oktober het dorpstoernooi 2018. Alle seniorleden van een van de 3 tennisverenigingen uit Son en Breugel kunnen meedoen. Er worden Dames en Herendubbel-wedstrijden gespeeld. Inschrijven kan nog t/m maandag 15 oktober.

Meer informatie is hierover te vinden op de website www.toernooi-kalender.nl of op de website van tennisvereniging TV Pieter Brueghel. – www.tvpieterbrueghel.nl

ACR Open Dubbel toernooi  2018
Parallel Wijnen
Evenement 8 uur geleden Parallel Wijnen verkoopt laatste restanten
Afbeelding
Ingezonden 9 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 19 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 23 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen gisteren SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden gisteren Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen