Roelofs en Van Bommel
Roelofs en Van Bommel

Lazy Sonnie Afternoon gaat Double Dutch

Algemeen

Een Double Dutch Bill, met in de support act én de hoofd act Nederlandse artiesten van top klasse. Het belooft een gevarieerde afternoon te worden. Lazy Sonnie Afternoon ziet u graag op zondag 7 oktober in de fraaie Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie.

Roelofs en Van Bommel
Mike Roelofs (keys en zang) en Sjoerd van Bommel (percussie en zang) hebben jaren in de studio met elkaar gewerkt, ook als sidemen bij menig singer-songwriter en americanaband. Nu hebben ze besloten om ook als duo het livecircuit in te duiken, met onvervalste grooves maar ook met materiaal met extra verdieping. De insteek is gospel//New Orleans en alles wat verwant is, met soms een jazzy benadering en zelfs rootsy feestmuziek. Van Bommel was ook al te beluisteren bij Mrs Hips op het Lazy Sonnie Afternoon festival.

Aggieland
In de muziek van het duo Aggieland klinken 'blues-folk-songs als glanzende pareltjes', zoals Trouw deze rootsmuziek prees. Het gedreven en groovy akoestisch gitaarspel van snaarveteraan Stephan Jankowski (Bots, Rosa King, The Watchman, Sister Sledge) begeleidt Aggie's heldere en indringende zang. Zij verdiende haar muzikale sporen in de meerstemmige Amerikaanse folk van The Very Girls. Haar teksten verhalen over alles wat haar raakt. Het duo oogstte internationaal lof, getuige de vele prachtige recensies van hun muziek.

Aanvang/toegang
Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf ongeveer 15.00 uur open. De toegang is gratis, na het optreden vragen wij om een vrijwillige bijdrage in de hoed. Zonder jullie gift zijn deze unieke optredens niet mogelijk.

De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.
Kijk op onze website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor onze Nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op onze website aanmelden.

Huiskamerconcert
Ben jij al ( betalende) vriend van Lazy? Let op je inbox voor de uitnodiging van het jaarlijkse vrienden huisconcert. Deze keer met Caponata, een pittige Sonse ratatouille.

Tot zondag 7 oktober!

 Roelofs en Van Bommel
Aggieland