De kaasmakers van De Ruimte met de Stickers
De kaasmakers van De Ruimte met de Stickers Foto: Stickerland

Stickerland doneert stickers aan kaasmakers van De Ruimte

Algemeen

Son en Breugel / Rosmalen - Groep 8 van basisschool De Ruimte uit Son en Breugel heeft een unieke manier van toekomst gericht leren in handen. Door de leerlingen van deze groep zelf kaas te laten maken - én verkopen - leren de leerlingen veel over diverse bedrijfsprocessen. Van planning en productie tot promotie en verkoop.
Stickerland draagt daar graag een steentje aan bij. 

Toen Jesse, één van de leerlingen,  contact opnam met Stickerland voor het laten maken van unieke etiketten die op de kazen geplakt gingen worden, was het eigenlijk al rond.
Wat een geweldig idee! Uiteraard ging Stickerland daaraan meewerken.
Onderling gingen de leerlingen de strijd aan om een zo mooi mogelijk design voor de stickers te maken en van het winnende ontwerp gingen ook echt de stickers gemaakt worden.

Afgelopen week was het dan zover. De stickers waren klaar, en uiteraard mocht een groepje leerlingen even bij Stickerland langskomen voor een leuke rondleiding en om te zien hoe hun stickers gemaakt waren. Natuurlijk kregen ze na afloop hun stickers en etiketten mee.
Laten we hopen dat ze veel kazen gaan verkopen! Ze hebben er zelfs een eigen website voor opgericht.

De site staat nog in de steigers en is door groep 8 zelf gemaakt, maar neem gerust alvast een kijkje op kaasplatootje-nl.webnode.nl 
Stickerland is een (online) producent en ontwerper van diverse soorten stickers die leverbaar zijn via www.stickerland.nl
 

De stickers worden overhandigd
De kaasmakers van De Ruimte met de Stickers