Uitstapje Logeerhuis Zonhove
Uitstapje Logeerhuis Zonhove Foto: Media&Zo

Het uitstapje waar iedereen naar uitkeek

Human Interest

Son en Breugel - Op zaterdag 29 september was het dan eindelijk zover. Het uitstapje waar iedereen al zo lang naar uitgekeken had.

Het eerste echte uitstapje van het logeerhuis op Zonhove in Son en Breugel in de 10 jaar dat het logeerhuis bestaat, met 20 kinderen en 5 begeleiders. De reis gaat met de rolstoeltaxi naar Dierenrijk Nuenen. Het eerste echte uitstapje dus.
In Dierenrijk staan 20 enthousiaste vrijwilligers (leden van de Lionsclub Host Eindhoven) klaar om de bewoners van het logeerhuis te duwen en te begeleiden.

Bij aankomst was er eerst voor iedereen een taart met een drankje om daarna het park in te gaan om alle mooie diren te gaan bekijken. Het begin wat uiteindelijk een geweldige dag, en een kadootje voor zowel cliënten, vrijwilligers als personeel bleek te zijn. Begeleiders en cliënten genoten volop van het park onder een stralend zonnetje, prima weer dus. Het bezoek werd afgesloten met een frietje en een snack.

Daarna ging iedereen moe en voldaan weer met de taxi naar het logeerhuis Zon.
Het was een hele bijzondere dag, mogelijk gemaakt door de LIONS HOST EINDHOVEN.
De clienten en begeleiders van het logeerhuis willen dan ook, iedereen hartelijk danken die dit mogelijk hebben gemaakt, met speciale dank voor Ton van Overbeek de organisator.

Namens iedereen van het Logeerhuis Son ...... kei bedankt.