Afbeelding

Wie raadt de nieuwe Prins van Krutjesgat

Algemeen

Son en Breugel - Beste Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes, 

Carnavalsseizoen 2019 gaat binnenkort officieel van start met als eerste onderdeel het 11-11-bal. Zoals gebruikelijk wordt op dit grootse evenement de nieuwe Prins bekend gemaakt. Heeft u al een voorgevoel wie het dit jaar zou kunnen zijn? Om u verder op weg te helpen krijgt vandaag weer een aanwijzing.

Afgelopen week had de Opper van de Raad van Elf zo zijn zorgen over de aanloop naar de nieuwe prins. Wat moet er allemaal toch voor geregeld worden? De eerste aanwijzing is "Koning, Keizer, Admiraal"?
Het 11-11-bal is op zaterdag 10 november 2018 in de grote zaal van onze hofleverancier café-restaurant De Zwaan. In de vier weken voorafgaande aan deze grootse onthulling zult u iedere week een nieuwe aanwijzing in deze krant aantreffen. Daarnaast kunt u ook elke maandag een nieuwe verfilmde aanwijzing vinden op www.dekrutjesrapers.nl, de Facebookpagina of op het YouTube kanaal van CV de Krutjesrapers. 

Indien u op basis van de aanwijzingen meent te weten wie "Prins Carnaval 2019" wordt, kunt u meedingen naar een diner voor twee personen door de naam van de Prins, en ook uw naam, adres en telefoonnummer in te zenden door: 
a) een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij Cafetaria Spierings, Nieuwstraat 17 te Son en Breugel.  Schrijf op de voorzijde van de envelop "Prins Carnaval 2019". Per persoon kan maximaal 1 persoon worden ingezonden. Uw oplossing kunt u inleveren tot en met zaterdag 10 november 2018 om 11:11 uur stipt. 
b) een e-mail te sturen met als onderwerp "Prins Carnaval 2019" onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mailadres: wiewordthet@dekrutjesrapers.nl. De inzendtermijn voor e-mail sluit ook op zaterdag 10 november 2018 om 11:11uur stipt. 

Aanwijzing 2 luidt als volgt: "In Son en Breugel mag ie blijven."