Wie staan er dit jaar op het podium?
Wie staan er dit jaar op het podium? Foto: Wil Feijen

Wie wordt de winnaar van Ons Dorp Kwist 2018

Algemeen

Son en Breugel - Na een zeer geslaagde kwisavond vrijdag 5 oktober j.l. is het dan eindelijk zover dat bekend gemaakt zal worden welk team dit jaar de felbegeerde beker in ontvangst mag nemen en zich een jaar lang "Winnaar van Ons Dorp Kwist Son en Breugel" mag noemen!

Intussen houdt het de gemoederen flink bezig en wordt er her en der volop gespeculeerd in het dorp. Het blijkt erg moeilijk in te schatten hoe goed je het er als team vanaf hebt gebracht, want je weet immers niet hoe de anderen het gedaan hebben. Spannend blijft het dus, tot de laatste minuut.
Inmiddels zijn de punten geteld en daar is een winnaar uit gekomen, evenals een nummer 2, nummer 3 en zo verder….

Aanstaande zaterdag 27 oktober zal deze winnaar bekend gemaakt worden in de zaal van de Zwaan in Son. De zaal is vanaf 20.00 uur geopend en rond 20.30 uur zullen we met het eerste deel van het programma starten. Een aantal vragen zal op groot scherm getoond en beantwoord worden, dus zorg dat je dit niet mist.

Na de uiteindelijke ontknoping, die omstreeks 23.00 uur plaats zal vinden, barst het feest los in samenwerking met DJ Giel. Iedereen is uitgenodigd om deze spannende en gezellige feestavond bij te wonen. Ook als je niet mee hebt gedaan met de kwisavond ben je van harte welkom op de feestavond.
Nog een paar nachtjes slapen dus en dan zien we jullie zaterdag allemaal in de Zwaan voor de ontknoping.