Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Gezelligheid en gokken in Las Vegas stijl bij de Zwaan

Algemeen

Son en Breugel - Zaterdag 20 oktober was er de tweede editie van Las Vegas Night, in de grote zaal van café restaurant De Zwaan. Een avondje gezelligheid in een tot gokpaleis omgebouwde Zwaan.

Buiten werden de gasten al begroet door een rode loper voor de ingang, bij de tweede editie gingen er minder gasten over de rode loper dan bij de eerste editie.
Maar alle gasten die eenmaal via de rode loper de zaal binnen gingen, werden in stijl ontvangen met een glaasje bubbels en een fotoshoot in "the hal of fame".
Nick Jefferson, de pianoman, zong vanaf het begin van de avond vanachter zijn piano bekende en minder bekende nummers van diverse bekende artiesten. Deze stemmenimitator gaf de avond nog wat meer glitter en glamour door perfecte imitaties te laten horen van o.a. Tom Jones, Rod Stewart en Elvis Presley.

Las Vegas
Las Vegas, de gokstad van Amerika, heeft al veel mensen tot de financiële afgrond gebracht, dat dit deze avond niet zou gebeuren bleek al bij binnenkomst. Elke bezoeker ontving voor "200 euro" aan speelfiches, waarmee Blackjack, Poker of Roulette kon worden gespeeld. Gewoon voor het plezier, maar ook met een uitdaging. Degene die de meeste winst maakte met het gokken kon een rekenen op een mooi cadeau!

Tussen het gokken door konden de gasten genieten van de laatste mode, make-up en haarmode die werden geshowd op de catwalk in de zaal. De mode show was vakkundig in elkaar gezet door Kim Roefs van Dott Fashion en Marie Claire van de gelijknamige damesmodezaak.

Nieuwe trends
De dames en heren op de catwalk zagen er perfect uit, mede dankzij Dorethe van Beuningen van Da Vivente Hairstyle en Michele van Rooij van Visage and More. Alle aanwezigen in de zaal konden genieten van een prachtige modeshow. Zowel de jeugd als de ouderen konden de nieuwe trends voor het winterseizoen bekijken. Dott Fashion en Marie Claire's lieten een mooie collectie zien, kortom een show voor een breed publiek!

Uiteindelijk bleek Rene Strijbosch de speler van de avond met het meeste geluk of kennis, want hij had de hoogste winst behaald met het gokken. Een echte winnaar dus, net als alle aanwezige op deze gezellige Las Vegas Night in Son en Breugel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding