staande v.l.n.r.: Karin van de Wijdeven, Ilse van de Berk, Anke Neggers, Martine Cornelissen, Faaike Jansen, Saskia Beekx en Hanneke Beurskens. Zittend v.l.n.r: Marieke Heesakkers, Corine Aalders en Marleen Thomassen - Beurskens. Niet op de foto: Eefje Beurskens en Siegrid de Koning.
staande v.l.n.r.: Karin van de Wijdeven, Ilse van de Berk, Anke Neggers, Martine Cornelissen, Faaike Jansen, Saskia Beekx en Hanneke Beurskens. Zittend v.l.n.r: Marieke Heesakkers, Corine Aalders en Marleen Thomassen - Beurskens. Niet op de foto: Eefje Beurskens en Siegrid de Koning. Foto: Corridor

Twee kampioenen bij de Corridor

Verenigingen

Son en Breugel - Afgelopen woensdag, 24 oktober, werden beide Midweekteams van korfbalvereniging de Corridor kampioen. Een geweldige prestatie!

Midweek 1 speelde in Rooi tegen Rooi Midweek 2 en won daar met 3 - 6..
Midweek 2 mocht thuis tegen Altior Midweek 1 spelen, waarvan werd gewonnen met 10 - 5. Tegelijkertijd verloor BMC, dat eerste stond, bij Flash en daardoor eindigde Midweek 2 op een gedeelde eerste plaats. Een grote verrassing voor het team, dat al verschillende seizoenen onderin meedraaide. De vreugde was dan ook heel groot, toen het kampioenschap bekend werd gemaakt.

Het bestuur feliciteerd alle speelsters met het behaalde succes.
 

staande v.l.n.r.: Ilse Swinkels, Ashley Sanders, Maartje Rooijakkers, Meike van de Laar en Marit Reinten. Zittend v.l.n.r.: Kim Strijbosch, Ilse Rooijakkers en Iris Vereijken. Niet op de foto: Susan Merks, Daniëlle Vermeulen en Marloes de Korte