Raadhuisplein 2 binnenkort Domino's Pizza
Raadhuisplein 2 binnenkort Domino's Pizza

Domino's Pizza binnenkort ook in Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - De gemeente Son en Breugel heeft afgelopen week een vergunning afgegeven, die de komst van Domino's Pizza aan het Raadhuisplein mogelijk maakt.

De pizzaketen had eerder al interesse in een pand aan de Heistraat getoond, toen dit niet door kon gaan vonden zij in het leegstaande pand aan het Raadhuisplein een prima alternatief.
Omwonenden maakten zich direct al zorgen, nadat bekend werd dat er mogelijk een vestiging van Domino's zou komen aan het Raadhuisplein. 

Geen zorgen meer
Volgens wethouder Boersma (CDA) zijn de zorgen niet meer aanwezig. Dit komt volgens hem door de gespreken die hebben plaatsgevonden met omwonenden, gemeente en Domino's.
Omdat Domino's zich vooral richt op bezorging, maakten de omwonenden van het Raadhuisplein zich zorgen wat al die af- en aan rijdende scooters voor hen zouden betekenen.

Geen bezwaren
Domino's werkt volgens eigen zeggen voornamelijk met elektrische scooters en e-bikes, ook zijn er volgens de wethouder afspraken gemaakt over het stallen van de scooters en e-bikes. Wethouder Boersma denkt dan ook dat er geen bezwaren zullen komen tegen de uiteindelijke vestiging van Domino's aan het Raadhuisplein in Son en Breugel.