Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 3e2243
Foto: Arno Houben

'Mutsen' het nieuwe stuk van de Vestzakkomedie

Son en Breugel - Vrouwencommunicatie in familieverband, zo zou je het nieuwe toneelstuk "Mutsen" kunnen typeren, dat de Vestzakkomedie eind november op de planken brengt. Zes zussen rond de zestig hebben hun jaarlijkse zussenweekend. Dit jaar zitten ze een weekend in een vakantiebungalow van Greenparks. Zes zussen met hun eigen karakter, hun eigen leven, hun eigen problemen en geheimen, maar toch met een onuitgesproken onderlinge band.

Door: Arjen Strik
Foto: Arno Hoeben

Zussen zijn verschillende bloemen uit dezelfde tuin
Gedurende het stuk worden de verschillen tussen de zussen steeds duidelijker. Al kennen ze elkaar van haver tot gort, de impliciete irritaties worden zichtbaar en ook voor het eerst uitgesproken. Vanwege een slepend conflict ging één van de zussen al jarenlang niet meer mee, maar dit jaar kwam ze toch onverwacht langs. Beetje bij beetje komen de geheimen en problemen boven water. Met humor en in volle vaart ontvouwt dit zussenweekend zich tot een wervelend spel vol onverwachte wendingen.

Komedie met herkenbare emoties
Zullen de Mutsen er in slagen dit slepende conflict onderling op te lossen, of wordt dit het laatste zussenweekend?
Een stuk waarin zeer herkenbare emoties zitten, geschreven door Christa Warmerdam en onder regie van Anja Hebing. De zes "zussen" zijn zelfs een weekendje naar een bungalowpark geweest om zich zoveel mogelijk in hun rollen in te leven. Ze spelen een fantastische en herkenbaar blijspel, hilarisch, eigentijds en vol herkenning. Een komedie met verbinding van de bovenste plank.

Speeldata: 23, 24, 25 (matinee) en 28 november
Locatie: Het Vestzaktheater, Kerkstraat 2, Son en Breugel
Kaartverkoop: ticket à € 12,50: www.vestzakkomedie.nl/kaartverkoop

Wees er snel bij!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>