Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Het IJsfeest zoekt vrijwilligers

Algemeen

Son en Breugel - Het IJsfeest kan niet bestaan zonder de inzet van veel vrijwilligers. Daarom zoekt het bestuur van de IJsbaan, die in de periode van vrijdag 14 december 15:00 uur tot zondag 6 januari 18:00 uur geopend is, diverse vrijwilligers die willen helpen.

Het IJsfeest kan gelukkig leunen op een vaste groep IJsmeesters die jaar in jaar uit zorgen voor de kwaliteit van de ijsbaan. Daarnaast is er een grote groep vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires voor de organisatie van de kaartverkoop en schaatsuitgifte, en de toegangscontrole van de ijsbaan.

In totaal heeft het IJsfeest zo'n 1.800 uur aan vrijwilligersblokken. Als deze niet ingevuld worden loopt het openhouden van de ijsbaan gevaar en dat moet de gemeenschap van Son en Breugel niet laten gebeuren. Dus ben je ouder van schaatsende kinderen, een vriendengroep die wil helpen of wil je persoonlijk bijdragen aan het invullen van een van de vrijwilligersrollen? Meld je dan aan via vrijwilliger@ijsfeestsonenbreugel.nl. Als je al eerder als vrijwilliger gewerkt hebt word je binnenkort vanuit Stichting IJsfeest benaderd.