Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 7722bc
Foto: Wil Feijen

Hiep hiep hoera, AutoMaatje Son en Breugel één jaar!

Son en Breugel - Op dinsdagmiddag 6 november jl. vierde het AutoMaatje-team de eerste verjaardag in het Vestzaktheater. Alle klanten, chauffeurs en belangstellenden waren uitgenodigd om het grote succes van AutoMaatje Son en Breugel te vieren, onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekker stuk gebak, ter beschikking gesteld door 't Sons Bakhuys. De klanten die niet op eigen gelegenheid naar het Vestzaktheater konden komen, werden natuurlijk gehaald en gebracht door hun vertrouwde AutoMaatje-chauffeur. Wat was de opkomst groot! Ruim 100 mensen hebben samen met het AutoMaatje-team het eenjarig jubileum gevierd.

Een begrip
AutoMaatje is inmiddels een begrip in ons dorp. Er wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. SonenBreugelVerbindt, waar AutoMaatje een onderdeel van is, is erg trots. Evelyn Kreukniet, hoofcoördinator, hield een toespraak, waarin zij vertelde over de samenwerking met Berkenstaete, haar drie assistent-coördinatoren en enkele feitjes over AutoMaatje. Zo staan er op dit moment 346 klanten ingeschreven, waarvan 212 mensen ook werkelijk gebruik hebben gemaakt van AutoMaatje. Er zijn in één jaar 1.627 ritten gereden, wat neerkomt op ongeveer 30 ritten per week, met als topweek 42 ritten! Al deze ritten worden gereden met maar 54 chauffeurs! U snapt wel dat Evelyn een noodoproep deed voor meer chauffeurs.

Ervaringen uitwisselen
Het was leuk om te zien hoe de mensen bij elkaar aan de tafel hun ervaringen vertelden over AutoMaatje en hoe blij ze waren met AutoMaatje. Sommigen kenden elkaar niet, anderen kwamen elkaar sinds lange tijd weer tegen. Dit resulteerde in adressen uitwisselen en AutoMaatje-ritten afspreken. Iedereen is het erover eens dat AutoMaatje een stukje eenzaamheid wegneemt, sociaal is en voor de mantelzorg ontlastend werkt. Dit werd nog eens bevestigd door de mooie ontroerende brief, die het AutoMaatje-team heeft ontvangen van één van haar klanten.

Er was iemand van de ANWB aanwezig, de oprichters van AutoMaatje. Hij gaf een groot compliment aan SonenBreugelVerbindt, omdat het de snelst groeiende organisatie in het land is. Kortom, het was een geslaagde middag, die erg gewaardeerd werd door de klanten.

Chauffeurs gezocht
Mocht u door het lezen van dit bericht denken: "Chauffeur bij AutoMaatje, dat lijkt mij wel wat!" meldt u aan via 0499 209 609 of www.sonenbreugelverbindt.nl. Wij kunnen dringend chauffeurs gebruiken. Klanten kunnen zich ook via dit nummer aanmelden. Ook zijn wij nog opzoek naar assistent-coördinatoren.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>