Afbeelding

Informatieavond Proefcasus Eindhoven Airport

Politiek

Son en Breugel - Op donderdag 29 november zal er een Informatieavond Proefcasus Eindhoven Airport plaatsvinden in het Philips Stadion in Eindhoven. 
Tijdens deze bijeenkomst zal er een toelichting worden gegeven over de proefcasus.

Het dossier Eindhoven Airport is complex, langslepend, met een open eind en veel politieke aandacht. De gemeenteraad schrijft hierover in haar coalitieakkoord: "We blijven ons uitspreken tegen een ongebreidelde groei van Eindhoven Airport. We willen minder overlast voor de inwoners van Son en Breugel door stijgende en dalende vliegtuigen en dragen dit actief uit."
Dit proces heeft veel uiteenlopende belangen en invloed op de directe leefomgeving van onze inwoners. Daarom is hun betrokkenheid en inbreng van groot belang. 

In oktober jl. is de Proefcasus Eindhoven Airport van start gegaan. De centrale vraag waarvoor hierin de antwoorden worden gezocht zijn: 
Welk perspectief op de toekomst van Eindhoven Airport is na 2019 wenselijk en realiseerbaar? En hoe komen we tot een betere balans tussen economische groei en belasting van de leefomgeving? 

Van 11 oktober tot en met 25 oktober heeft iedereen de gelegenheid gehad te reageren op de Startnotitie en aanpak Proefcasus Eindhoven Airport via de website www.samenopdehoogte.nl. Tijdens de bijeenkomst op 29 november ontvangt u een toelichting en gaat men verder in gesprek over de Proefcasus.

Wil jij ook meepraten over de toekomst van Eindhoven Airport? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst op 29 november a.s.

Informatiebijeenkomst Proefcasus Eindhoven Airport
Datum:  29 november 2018.  Tijdstip: 19.00 uur (inloop), 19.30 uur aanvang programma 
Locatie: Philips Stadion, Frederiklaan 10A, 5600 AW Eindhoven (entree 8)