Jippie er kan weer geschaatst worden!
Jippie er kan weer geschaatst worden! Foto: Annemieke van Tinteren

Programma IJsfeest vernieuwd

Algemeen

Son en Breugel - Het IJsfeest is in ontwikkeling en dat geldt ook voor het programma. Omdat de stichting met het IJsfeest een platform van en voor de gemeenschap van Son en Breugel wil creëren worden activiteiten toegevoegd die voor verschillende doelgroepen geschikt zijn.

Curling
Al eerder kon je in DeMooiSonenBreugelKrant lezen dat dit jaar drieënhalve week lang bedrijven en vriendengroepen in competitievorm of voor de fun tegen elkaar een potje Curling kunnen spelen, tijdens het ijsfeest. Diverse mensen hebben zich hier al voor ingeschreven. Aanvragen kunnen gedaan worden via de website.

Het Curling dat gespeeld wordt is officieel IJsstockschieten. Dit spel is eenvoudig te spelen voor jong (vanaf 18 jaar) en oud. Het lijkt het meeste op jeux de boule. Je speelt in 2 teams tegen elkaar, ieder team heeft 4 ijsstocken. Het doel is om de ijsstock zo dicht mogelijk bij een puck te krijgen. De partij die de meeste punten heeft behaald, is de winnaar.
De kosten voor de baan zijn € 40,00 per uur.

Bingo avond
Het is al een oeroud gezelschapsspel maar Bingo is helemaal hip! Niet alleen kan iedereen er aan mee doen. In een modern jasje blijkt het van jong tot oud aan te trekken. Daarom organiseert Stichting IJsfeest op vrijdag 21 december een Bingo avond van 21:00-23:00 uur. Een gezellige avond beleven en ook nog kans maken op leuke prijzen? Schrijf je snel in via de website van het IJsfeest, want vol = vol. De entree is € 5,00 per persoon.

Pubquiz
Test je kennis van jezelf en je vrienden. Wie is de slimste en wie heeft de meeste parate kennis? De pubquiz is super leuk om met een groep te spelen. Je kunt je inschrijven met een team van 2 tot 6 personen. De quizmaster leidt je door de verschillende ronden die allemaal een verschillend thema hebben. Je speelt tegen de andere teams die zich hebben ingeschreven. Aanmelden doe je via de website van IJsfeest Son en Breugel. De entree is € 5,00 per persoon en ook hiervoor geldt vol = vol.