Annelies Kok (links) en Marian Janssen
Annelies Kok (links) en Marian Janssen Foto: Wil Feijen

EngelenTafel is voor mij het Kerstgevoel

Human Interest

Son en Breugel - Vind jij het leuk om mensen uit te nodigen met Kerst? Omdat je deze dagen graag samen viert en je hart en tafel openstelt voor mensen die je nog niet (goed) kent. Dan is de EngelenTafel iets voor jou.

Iedereen kan meedoen aan de EngelenTafel: ruimte aan je eettafel met Kerst is de enige vereiste. Het kan op Kerstavond, 1e of 2e Kerstdag. Een lunch of diner, zo simpel of uitgebreid als jij kookt.

Ben jij deze Kerst alleen? En vind je dat niet leuk? Dan kan je ook aanschuiven bij één van de EngelenTafels. Leeftijd maakt niet uit! Want iedereen kan dit idee aanspreken. Aanschuiven bij mensen die je helemaal niet kent, dat is vooraf misschien een beetje spannend. Maar het is ook fijn om naar uit te zien; je voelt je ergens welkom en hebt een gezellige tijd.

Meld je aan
We hebben al veel enthousiaste reacties gekregen en 5 tafels doen deze Kerst zeker mee. We hopen natuurlijk op meer EngelenTafels! Misschien wil jij ook wel een tafel organiseren? Of wil je ergens aanschuiven? Neem contact op met ons! annelies@engelentafel.nl of www.sonenbreugelverbindt.nl/web/engelentafel