Afbeelding
Foto: Wil Feijen
Advertorial

BBQ SHOP BRABANT opent experience center

Zakelijk

Son en Breugel - U zult het vast al hebben opgemerkt er is een nieuwe winkel in de Nieuwstraat. BBQSHOPBRABANT is vanaf nu gevestigd aan de Nieuwstraat in hartje Son en Breugel. De BBQSHOPBRABANT was voorheen gevestigd aan de Kanaalstraat in Son en Breugel maar is na twee jaar uit haar jasje gegroeid.

Volgens Carel Sarton de eigenaar van BBQSHOPBRABANT is de nieuwe winkel een logische stap in het groeiproces dat zijn onderneming doormaakt. Ook biedt de nieuwe locatie meer mogelijkheden.
Bij de BBQ SHOPBRABANT bent u aan het juiste adres voor alle soorten keramische barbecues. De keramische barbecue is gebaseerd op een klei oven.
Bij deze manier van barbecueën wordt de barbecue gebruikt als een ware oven. Het is niet de vraag welk gerecht je erop kunt bereiden maar meer hoe je het kunt bereiden.

De winkel is uniek in zijn soort niet alleen heeft BBQSHOPBRABANT als enige merken als Big green Egg, Kamado Joe, Monolith en The Bastard op voorraad, er kunnen ook workshops worden gevolgd in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte in de winkel.
Sarton, spreekt dan ook van een BBQ experience center als het gaat om wat hij zijn klanten te bieden heeft. Een enthousiaste Sarton vertelt BBQ is zoveel meer dan een stukje vlees bakken. Onze BBQ zijn gewoon complete keukens. Maar je moet even weten hoe het werkt. Dit komt u bij deze winkel snel te weten, van het goed aansteken tot het bereiden van gerechten alles wordt u uitgelegd, en meteen desgevraagd in de praktijk gebracht.

Waar Sarton al een meester is in alles wat met de BBQ te maken heeft, is Kenneth van Pijnenbroek de tovenaar van de BBQ. Met zijn bedrijf Chefs BBQ Table laat hij zien wat er allemaal mogelijk is met en op een goede BBQ. Door middel van een workshop leert u snel en eenvoudig de techniek en de juiste werkwijze om de meest speciale gerechten te bereiden op een BBQ.
Geloof me zegt Sarton na een workshop bij Kenneth beleeft u zoveel meer plezier van uw BBQ, want onze BBQs zijn echte alleskunners.

BBQ SHOP BRABANT is een zogenaamde "one stop" winkel. Alles voor u BBQ is aanwezig, diversen houtskool, rookhout, oliën, kruiden (zelfs een eigen merk) maar ook alle onderdelen en accessoires maar ook special vlees voor de BBQ. Maar wist u dat ze ook voor de stalen Weber BBQ verschillende accessoires en kokos briketten voor "low and slow" garen van het vlees bij de BBQ SHOP BRABANT moet zijn. De BBQ SHOP BRABANT vindt u vanaf nu aan de Nieuwstraat 15 in Son en Breugel.

En als u even weinig tijd heeft kijk dan snel op www.bbqshopbrabant.nl


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding