Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 80de2d

CD Presentatie van Björn van der Doelen in la Sonnerie

Son en Breugel - Bjorn van der Doelen te biecht op nieuw album. Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z'n 30ste met voetballen om o.a. muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en verschijnt 14 december 2018 zijn, alweer, vijfde studio album getiteld "Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd".

Van der Doelen gaat op dit album volgens ouderwets Katholiek gebruik te biecht.
Op 13 en 14 december presenteert hij samen met De Huursoldaten zijn nieuwe album in de kapel van de Sonnerie in Son en Breugel. Van der Doelen over het album:

Een plaat waar geen plek is voor gelul maar voor louter ware woorden.
Over hoe vaak hij pas om 6 uur 's ochtends bezopen thuis kwam, alle kroegen al lang dicht.
Over hoe hij nu pas inziet hoe eenzaam zij toen moet zijn gewist.
Over hoe hij die apenrots moest beklimmen als een man.
En over hoe zij hem tenslotte, zonder nog een woord, weer in haar armen neemt, zoals alleen een vrouw da kan.

Van der Doelen bewees zich afgelopen jaren een karakter op het podium en daarnaast, in staat om te luisteren en te sturen, te vertellen en te vermaken, te vervoeren en te boeien. Recht door zee, zonder daarbij een blad voor de mond te nemen. Zijn tirades over lerarenproblematiek en ouders langs de lijn van het voetbalveld gingen viral en als vrijheidsstrijder voor vrij met Carnaval trok hij met gevolg naar Den Haag. Van der Doelen houdt z'n luisteraars graag een spiegel voor in z'n echte, oprechte, soms een beetje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes. In 2019 start zijn gelijknamige theatertour.

De editie van donderdag 13 december is uitverkocht, voor vrijdag 14 december zijn nog kaarten te bestellen via de website: www.bjornvanderdoelen.nl

Kosten kaartjes voor de release €15, CD €15, gesigneerde pre order, LP €18, gesigneerde pre order
Donderdag 13 december en vrijdag 14 december. Kapelzaal la Sonnerie Nieuwstraat 45 Son en Breugel. Aanvang: 20:30 uur

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>