Dames Apollo gaan onderuit tegen O.H.C. ‘01
Dames Apollo gaan onderuit tegen O.H.C. ‘01 FotoReza

Dames Apollo gaan onderuit tegen O.H.C. '01

Verenigingen

Son en Breugel - Na een gewonnen reeks stond zondag de thuiswedstrijd tegen de nummer 10, de dames 1 van O.H.C '01, op het programma. Op papier een wedstrijd die gewonnen zou moeten worden.

Echter, o.a. door het missen van een aantal belangrijke speelsters, wist Apollo dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. In de eerste helft begon het gelijk op, daarna miste Apollo kansen, waardoor O.H.C '01 uit kon lopen tot 4 punten verschil. Met een goede verdediging wist Apollo dit tot de rust toch weer goed te maken naar 10-11. Net na rust bleven de teams nog dicht bij elkaar.

Daarna kreeg Apollo het moeilijker en had het moeite een goede aanval op te zetten, met als gevolg vaak balverlies. O.H.C '01 liep verder uit en zorgde helaas voor een einde aan de gewonnen reeks van Apollo. Eindstand 18-24. Hierdoor eindigt Apollo de eerste helft van het seizoen op de 9e plaats (van 12). Na de feestdagen zullen de dames op 6 januari beginnen aan de 2e helft van het seizoen: thuis tegen de nummer 3, DS1 Bergeijk.