Afbeelding
Foto: Boerderij Krakenburg

Jaarlijkse kerstviering Krakenburg in winter wereld

Algemeen

Son en Breugel - Afgelopen zondag vond de jaarlijkse kerstviering bij Boerderij Krakenburg plaats. De boerderij was met behulp van de Rotaryclub uit Nuenen in kerstsfeer versierd. De speciaal bestelde sneeuw van zaterdagnacht werd precies op tijd geleverd en toverde de boerderij om in een winterse wereld. 

De kerstdag startte met een levende kerstroute van vier kilometer op en rond de boerderij. Alle wandelaars konden op pad na het ontvangen van een routeboekje en quizvragen. De route liep over verharde en onverharde paden en doorkruiste het natuurgebied De Mosbulten. Op vijf plekken werd er een scene van het kerstverhaal uitgebeeld door vrijwilligers, medewerkers, kinderen en ouders van de zorgboerderij. Bij de eerste scene bracht de Engel een boodschap aan Jozef en Maria, zij moesten zich gaan inschrijven en op zoek gaan naar een slaapplaats…

Gelukkig vonden Jozef en Maria aan het einde van de route een warme stal bij Krakenburg. De wandelaars konden het inmiddels geboren kindje Jezus bewonderen en ontvingen van de Engelen beschuit met muisjes. Na de route was er gezellig samenzijn in de Herberg van de boerderij onder het genot van livemuziek van 'Wa'n Klank' en 'Neighbours'. Kortom een hele gezellige en geslaagde dag! Team Krakenburg bedankt iedereen die hier zijn of haar steentje aan heeft bijgedragen!
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding