Afbeelding

Opbrengst collecte Alzheimer in Son en Breugel 4502 euro

Human Interest

Son en Breugel - Opbrengst collecte Alzheimer Nederland meer dan €1,9 miljoen. De collecte van Alzheimer Nederland 2018 heeft in Son en Breugel in de week van 5 t/m 10 november €4502,54 opgebracht. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten.

Altijd aandacht voor Alzheimer
Vorig jaar en ook dit jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht. Het geeft ons de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En we hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig.
Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. We werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

Opbrengst
De collecteweek is een prachtig moment om hier bij stil te staan. We hopen natuurlijk op een zo hoog mogelijke opbrengst, zodat we nog meer ondersteuning kunnen bieden. Alzheimer Nederland bedankt iedereen in Son en Breugel die hieraan heeft meegeholpen.

Volgend jaar ook meehelpen?
Wilt u in 2019 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij de coördinator alzheimer collecte in Son en Breugel, Jan van der Heijden 06 512616416