Afbeelding
Foto: Wil Feijen
advertorial

Meer voordeel met clubkaart Pets Place Boerenbond

Zakelijk

Son en Breugel - Sinds enige tijd is in de oude vertrouwde Boerenbond een dierenwinkel gerealiseerd, genaamd Pets Place. Naast het reguliere tuin-klus en schoenen/kleding assortiment is de helft van de winkel ingericht met dierenvoeding en accessoires. Een ruim assortiment manden, kussens, riemen, speeltjes, snacks en natuurlijk heel veel merken voer.

Al uw benodigdheden voor vee, paarden, honden, katten, knaagdieren, vogels, kippen en vissen kunt u vinden in onze winkel. We voorzien u graag van advies en helpen graag. Wat maakt ons anders dan andere dierenwinkels….. onze unieke VIP clubkaart, deze is aan te schaffen in onze winkel en GRATIS te downloaden via de Appstore en Android op uw smartphone.

De voordelen op een rijtje:• punten sparen op al uw aankopen voor korting
• regelmatig vouchers ontvangen met kortingen of andere aanbiedingen
• 8+1 aktie: de negende grote zak hondenvoer is gratis! (geldig op de merken: Eukanuba, WelnessCore, Smolke, PetsPlace, RoyalCanin, Prins, EdgarCooper
Natuurlijk spelen we in op trends en op seizoen.

Trend
Zo zien we een enorme toename op natuurlijke voeding en op diepvriesvoeding. FarmFood, PetsPLace naturals, SamsField, NaturalChoice zijn hiervan een paar voorbeelden.

Tip
Met het koude weer doet u er goed aan om huisdieren die last van kou hebben of pas geknipt zijn een jasje aan te doen. Ook hierin hebben we een leuk assortiment. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel. Ligt uw merk voeding er niet bij vraag ons dan gerust, wellicht kunnen we het bestellen. Ook op onze website staan alle artikelen, tips en de online folder. O ja, uw hond mag gewoon mee naar binnen en wordt op iets lekkers getrakteerd.

Afbeelding