Logo mooisonenbreugel.nl
Oberrace 2018   | Fotonummer: 5e7959
Oberrace 2018 (Foto: Wil Feijen)
carnaval

Oberrace op een verrassende locatie

Son en Breugel - De vernieuwde Krutjesgatse Oberrace vindt plaats op carnavalsmaandag 4 maart. De locatie is gewijzigd naar de carnavalstent. Er wordt door de horecaklasse en de carnavalsvierdersklasse gestreden om hun eigen wisseltroffee. De winnaars van beide klasses strijden vervolgens om de hoofdprijs. De hoofdprijs is dit jaar een volledig verzorgde bootreis van Krutjesgat naar Roapersgat en weer terug. Deze middag let de Raad van Elf het winnende team volledig in de watten.

Wagenbouwersbrunch
Voorheen werd het Wagenbouwersontbijt georganiseerd. Om directe aansluiting met de Oberrace te vinden, wordt dit veranderd in een brunch. De winnaars van de optocht in de categorie grote wagens kunnen aanschuiven aan de VIP-tafel. Meer info volgt nog.

Oberrace Arrangement
Een nieuwe locatie biedt nieuwe mogelijkheden. Zo kan een volledig verzorgd arrangement op deze maandag aangeboden worden. Voor slechts € 14,50 kan er genoten worden van de brunch in De Zwaan, krijg je een Oberrace Bierpul incl. 1x vullen, een broodje kroket/frikadel in de middag en gratis deelname aan de Oberrace. Ook aan de kinderen is gedacht. Kinderen tot 5 jaar brunchen gratis mee. Voor kinderen tot 10 jaar betaal je € 5,00. Zij mogen in de kinderhoek meedoen de KinderOberrace en krijgen gratis ranja en een snoepzak.

Kinderhoek
In de kinderhoek kunnen de kinderen meedoen met de KinderOberrace. Ook kan hier gekleurd en gespeeld worden. Deelname is uiteraard wel op eigen risico.

Programma
11.00 uur Wagenbouwersbrunch in de zaal van De Zwaan
14.00 uur Krutjesgatse Oberrace in de tent
16.00 uur Foute uur

Inschrijven voor de Oberrace kan via email: oberrace@dekrutjesrapers.nl of aanmelden bij een van de leden van de Raad van Elf. De kaarten voor het arrangement zijn te koop bij de Zwaan. De entree in de tent is gratis. De Raad van Elf Pul is een collectorsitem en is in de tent te koop voor € 5,00 (incl. 1x gratis vullen).

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>