Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: fb41db
Foto: Wil Feijen
carnaval

Aanbieden eerste carnavalskrant aan Prins Jarno

Son en Breugel - Elk jaar komt er namens CV de Krutjesrapers een prachtige carnavalskrant uit. Deze krant staat vol met informatie over het carnavalsseizoen 2019, maar ook met een terugblik op vorig jaar.

De krant wordt traditioneel uitgereikt op de vrijdag voor het bezorgen. Dit jaar werd dit gedaan op vrijdag 1 februari. Onder begeleiding van W'n Klank kwamen Flip Spooren en Richard van der Plas namens de redactie van de carnavalskrant de eerste krant aanbieden aan Prins Jarno. Dit jaar is er weer hard gewerkt om er een mooie, kleurrijke krant van te maken en dat is zeker gelukt. Dit voor het vierde jaar in samenwerking met Q-studio.

Op zaterdag 2 februari werd de carnavalskrant rondgebracht in Son en Breugel. Dit wordt altijd gedaan door CV de Krutjesrapers en CV de Dommelsoppers, samen met andere vrijwilligers die mee willen helpen. Een hele klus om 6600 kranten rond te brengen in Son en Breugel. Dit jaar helemaal door het slechte en koude weer. Namens CV de Krutjesrapers een groot compliment en dank aan alle vrijwilligers die door weer en wind mee hebben gelopen en hebben gecollecteerd. De opbrengst van de carnavalskrant wordt altijd aangeboden tijdens de receptie van jeugdprins en jeugdprinses van CV De Dommelsopper. Dit jaar was de opbrengst € 4811,16. Een super mooi bedrag wat besteed wordt voor het jeugdcarnaval in Son en Breugel

Het kan altijd gebeuren dat een vrijwilliger per ongelijk een huis vergeet om een krant te bezorgen. Niet getreurd, bij de Traverse in Son liggen nog exemplaren die opgehaald kunnen worden. Let wel op=op.

CV de Krutjesrapers is trots op alle vrijwilligers die hebben meegewerkt aan de carnavalskrant en hebben geholpen met het bezorgen van de carnavalskrant. Dank jullie wel!

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>