Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 3df0b6
Foto: Jos van Nunen
Religie

Pastoor Van Aken geïnstalleerd door bisschop

Sint-Oedenrode – Hoog bezoek in de Martinuskerk op zondag 4 februari. Niemand minder dan bisschop De Korte was naar Sint-Oedenrode gekomen. Voor een bijzondere reden, want onder grote belangstelling had hij de taak om pastoor Van Aken te installeren.

Pastoor Van Aken volgt daarmee Vincent Blom op, die op zijn beurt door het bisdom naar 's Hertogenbosch is gezonden. De eerste kennismaking met het publiek uit Sint-Oedenrode vond de afgelopen weken al plaats, maar vanaf zondag 3 februari mag hij zich echt gaan ontfermen over de parochie Heilige Oda.

Kapelaan Van de Mortel gaat hem daarbij helpen. Ook hij is nieuw. Van de Mortel is de opvolger van pater Pushpa. Bisschop De Korte pakte de kans om hem voor te stellen aan de het publiek dat met grote getalen aanwezig was in de grote Martinuskerk. Na de plechtigheid kreeg iedereen de kans om achterin de kerk persoonlijk kennis te maken met de twee pastores.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>