Logo mooisonenbreugel.nl
Actie van de dames Pieter Brueghel   | Fotonummer: 229fda
Actie van de dames Pieter Brueghel (Foto: Ingezonden)
sport

Pieter Brueghel Dames 1 laat punt liggen tegen VC Primo 2

Son en Breugel - De dames van Pieter Brueghel begonnen enthousiast aan de wedstrijd. Iedereen was weer fit en dat was mooi met de wedstrijd tegen ODI in het vooruitzicht. Er werd goed geserveerd en daar hadden de dames van Primo moeite mee, waardoor ze ook niet goed konden aanvallen. Al snel voelde Wendy een onwillige spier in haar kuit, waardoor er al snel gewisseld moest worden. Hopelijk valt het mee en kan Wendy weer volle bak meespelen tegen ODI.

Ook na de noodgedwongen wissel gingen de dames gewoon lekker verder. Zonder veel moeite werd de eerste set met 25-11 binnengehaald. De tweede set begon ook goed. Er werd goed geserveerd maar in het veld begonnen een paar foutjes te komen. Primo begon wat meer lawaai te maken en ieder puntje werd daar gevierd. Pieter Brueghel moest zelfs even een time out nemen om weer bij de les te komen. Uiteindelijk werd ook de tweede set overtuigend gewonnen, 25-17.

De derde set werd wel een echte wedstrijd, maar dat kwam meer omdat Pieter Brueghel foutjes begon te maken en Primo erin begon te geloven. Het werd een gelijkopgaande set. Primo liep zelfs uit naar 18-22, maar Pieter Brueghel haalde knap terug tot 23-23, maar het bleek niet genoeg. Primo won met 23-25. Wat was dit jammer. Hopen dan maar dat dit voor Pieter Brueghel niet het puntje is wat hun van het kampioenschap afhoudt, maar dit wel het puntje is wat Primo nodig heeft om niet te degraderen. Het is namelijk altijd leuk om tegen Primo te spelen, dus hopelijk tot volgend jaar.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>