Afbeelding
advertorial

Pre Carnavals Party met De Coronas

Algemeen

Son en Breugel - Dit jaar zal voor het eerst de carnavalstent op het plein al op vrijdag geopend zijn. Met niemand minder dan de Corona's in samenwerking met DJ Geert zal het een groot feest worden. De Coronas zijn het perfecte recept voor een onvergetelijke avond, deze veelzijdige artiesten spelen namelijk alles, met het publiek als belangrijkste instrument. Want het publiek heeft het tijdens deze geweldige interactieve show voor het zeggen.

In Nederland zijn De Coronas een instituut met meer dan 2.000 optredens op hun naam waaronder hoogtepunten als Pinkpop, het Holland Heineken Huis en optredens bij tv-shows zoals De Wereld Draait Door en Serious Request. De Coronas spelen in een eigen decor en hebben eigen originele animaties, maken live on the spot mash-ups en spelen nummers in een andere stijl. En dat live! Juist, De Coronas! Al eens de Sultans Of Swing als Cowboys-Of-Tex-Mex gehoord? Of Don't Stop Me Now in operastijl? Ieder optreden van De Coronas is uniek. Lekker meeblèren op karaoke of gewoon lekker meedansen, niets is te gek.

De telefoonmachine is het kloppend hart van De Coronas-show en is bepalend voor de unieke wijze waarop de band met het publiek communiceert. Met de telefoon, beschikbaar voor iedereen, is het bijna onvermijdelijk dat ook de grote sterren hun muzikale vinger in de pap willen hebben. Zo is Ozzy een graag geziene gast als de benodigde portie rock nodig is. En president Obama is ook vaak van de partij om verzekerd te zijn van voldoende soul.

Het publiek bepaalt wat De Coronas spelen. Je beklimt gewoon de Telefoonmachine en vertelt de band en het publiek wat je wil horen. Laat je dan door De Coronas verassen, want ze spelen op zijn minst jouw muzikale wens. Maar misschien ook het liedje in een andere stijl! Of je wordt overweldigt met eigengemaakte animaties en originele acts.

Heb jij nog geen kaartje voor deze spetterende avond dan is er goed nieuws. Er zijn namelijk nog kaarten beschikbaar en deze zijn te koop aan de bar bij De Zwaan.

Afbeelding
Ingezonden 14 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 18 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 19 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 20 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 21 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel
Repaircafé
Algemeen 22 uur geleden Meer mogelijk bij het Repaircafé