Afbeelding
Foto: Ingezonden

Rabobank Funkey hockey van start bij HTC Hockey

Algemeen

Son en Breugel - De KNHB heeft een superleuk trainingspakket ontwikkeld voor 4 en 5-jarigen die spelenderwijs willen leren hockeyen Dankzij sponsoring van de Rabobank kan HTC deze speltraining vanaf 16 maart aanbieden. Is uw kind 4 of 5 jaar en vindt uw kind het leuk om samen op het hockeyveld spelletjes te spelen én te leren hockeyen? Bij Funkey Hockey staat het plezier in bewegen voorop!

Funkey is een actieve manier van bewegen en heeft als doel kinderen van 4 en 5 jaar op een leuke manier kennis te laten maken met hockey. Tijdens de speltrainingen komen kinderen in aanraking met een variëteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van 4 en 5-jarigen. Op deze manier leren kinderen op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen en teamsport. Funkey hockey wordt door ervaren trainers gegeven op de hockeyvelden van HTC Son. De opzet van de trainingen is dat kinderen samen plezier hebben en samen spelenderwijs goed leren bewegen. Dit doel is terug te vinden in de naam 'fun' in goed leren bewegen is 'key'. Funkey-hockey is een mooie opstap voor het 'echte' hockey waarin je vanaf 6 jaar kan instromen.

Gratis speltraining
De Funkey speltrainingen gaan van start op zaterdag 16 maart van 9.00 tot 09.45 uur op de hockeyvelden van HTC Son. De eerste speltraining is gratis en geheel vrijblijvend. Alle jongens en meisjes van 4 en 5 jaar - dus ook broertjes, zusjes, vriendjes/vriendinnetjes, neefjes/nichtjes, buurmeisjes en buurjongetjes - zijn van harte welkom om mee te doen. Aanmelden kan door een mail te sturen aan funkey@htcson.nl