Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 8b9d03
Foto: Ingezonden
sport

Kampioenschap VC Pieter Brueghel Dames 1 dichterbij

De inhaalwedstrijd tegen VCE/PSV 3 stond maandag 11 maart op het programma. De dames van VC Pieter Brueghel waren op en top gemotiveerd om toch echt drie punten thuis te gaan pakken. Thuis laten ze af en toe onnodig punten liggen en dat is toch niet de bedoeling.

Er zat veel publiek op de tribune, dus de dames waren erop gebrand er een mooie pot van te maken. Vanaf het begin in de eerste set nam VC Pieter Brueghel een ruime voorsprong. Bij de tegenstander liep de aanval niet en eigenlijk zonder problemen werd de eerste set met 25-11 binnengehaald. De tweede set begon wat rommeliger en VCE/PSV bleef een beetje bij door een goede servicebeurt. Dames 1 ging meer rommelen en verloor onnodige punten. Er werden te veel fouten gemaakt. Ruim op tijd herpakten de dames van VC Pieter Brueghel zich en pakten ook de tweede set met 25-14.

De derde set gingen de dames verder met het spel uit de eerste en tweede set. Het was degelijk maar niet echt sprankelend. Op zich jammer, maar dat had natuurlijk ook wel met de tegenstander te maken. Het tempo lag een beetje laag en het lukte VC Pieter Brueghel niet om zelf het tempo te bepalen. Desondanks werd de derde set ook makkelijk gewonnen met 25-11. Eindelijk werden thuis weer eens alle punten gepakt. Weer drie punten dichter bij het kampioenschap.

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>