Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: e04774
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

De Nieuwe Vloed komt eraan

Son en Breugel - Aangenaam wonen in een kleinschalige nieuwe wijk aan het kanaal, dat is De Nieuwe Vloed. Aan de Kanaaldijk Noord komen 20 koopappartementen en acht riante tweekappers met uitzicht op het water. Aan de Bontstraat worden acht tussenwoningen en twee hoekwoningen gerealiseerd. Begin april gaat de verkoop van start.

Twee aparte verkoopmomenten
Er is gekozen voor twee verkoopmomenten: op 3 april voor de appartementen en op 9 april volgt de start verkoop van de woningen. "De afgelopen maanden hebben we al veel verzoeken om informatie gehad", legt Ron Kruijswijk van Kruijswijk Makelaardij uit. "Om iedereen goed te woord te kunnen staan, hebben we ervoor gekozen om de start verkoop op te splitsen. Op woensdag 3 april tussen 19.00 en 20.30 uur trappen we de verkoop af met een informatieavond speciaal gericht op de koopappartementen. Deze vindt plaats in La Sonnerie, Nieuwstraat 45 in Son. Een week later - op dinsdag 9 april van 17.00 tot 19.00 uur - kunnen geïnteresseerden in de tweekappers en hoek- of tussenwoningen op het kantoor van Kruijswijk Makelaardij aan de Nieuwstraat 39 terecht."

Prachtige locatie aan de entree van Son
Marcel Merks, ontwikkelaar bij Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling is verheugd dat het eindelijk zover is. "We zijn samen met de architect en de gemeente Son en Breugel al enige tijd met de voorbereidingen bezig. Met de start verkoop begint voor veel mensen een nieuw avontuur. De Nieuwe Vloed is mooi wonen op een prachtige locatie met een mix aan verschillende bouwstijlen die past bij de entree van Son."

Duurzame woningen
De woningen in dit nieuwbouwproject zijn volgens de laatste maatstaven van duurzaamheid ontwikkeld. Compleet gasloos, energiezuinig en goed geïsoleerd. Ook zijn de woningen voorzien van warmtepompen. Inmiddels is ook de website van De Nieuwe Vloed in de lucht. De komende weken verschijnt daar steeds meer informatie. Denk aan impressies van woningtypen en plattegronden.

Meer weten?
Ben jij geïnteresseerd in een koopappartement? Kom dan woensdag 3 april tussen 19.00 en 20.30 uur naar La Sonnerie. Wil je meer weten over de woningen? Die gaan een week later op dinsdag 9 april tussen 17.00 en 19.00 uur in de verkoop bij Kruijswijk Makelaardij. Meer informatie over het project is te vinden op www.denieuwevloed.nl en www.facebook.com/denieuwevloed

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>