Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Voorjaarsmarkt in het centrum van Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Winkelen in het centrum van Son en Breugel is altijd  gezellige en aantrekkelijk winkelen, lokale ondernemers die het hele jaar voor u klaar staan, met de bekende service, gastvrijheid, kwaliteit en leuke aanbiedingen.

Op zondag 31 maart is er een extra reden om naar het centrum van Son en Breugel te komen, want dan is er de voorjaarsmarkt van 12.00 tot 17.00 uur
Op meer dan 70 kramen bieden de marktlieden hun waren aan en veel winkels hebben de deuren voor u geopend. Ook is er een speciale "gehoorwagen" aanwezig. In deze speciale wagen kunt is het mogelijk om uw gehoor te laten testen en krijgt u advies over uw gehoor.

Het beloofd een gezellige familiedag te worden met in het centrum veel kraampjes en winkeliers die weer diverse producten en aanbiedingen voor u hebben. En speciaal voor de kinderen zijn er op het Raadhuisplein leuke kinderattracties, zoals Bungy4Fun, een draaimolen en minicars aanwezig, maar ook clown Cees met zijn podiumwagen met een middagprogramma voor jong maar ook zeer leuk voor oud.

Kortom alle reden om eens gezellig het centrum in te gaan want behalve de winkeliers en de marktkooplieden staat ook de horeca natuurlijk weer gastvrij voor u klaar.
Kom dus winkelen, eten drinken en genieten in het centrum van Son en Breugel.

Winkelen in Son en Breugel is leuk voor iedereen.

De volgende winkels zijn o.a. open:
Plein 5, De Dames, Bergmans Jeanshouse, Boudewijns Schoenen, Jola, Boudewijns schoenmakerij, Het Sons Bakhuys, Voor een Prikkie, Marie-Claire's, Restyle Kids, Le Visage & More, De Wereldwinkel, Het Kruidvat, Marie Claires, Le Net, De Blokker en Dott Fashion.

Op de voorjaarsmarkt vindt o.a. de volgende producten:
Beenmode en hemdjes, telefoonaccessoires, tuperware tassen, sieraden, zonnebrillen, vis, petten, kleding, wolproducten, dierenbenodigdheden, ondermode, beddengoed, puzzels, woon- en tuindecoratie, snoep, huishoudartikelen, bedrukken van shirts, schep snoep, hobby materialen, fruit, horloges, eigen gemaakte producten en natuurlijk lekkere hapjes.