Afbeelding
Foto: Ingezonden

(Vakantie)banenmarkt voor jongeren

Algemeen

Son en Breugel - Vanuit de samenwerking met bibliotheek Dommeldal en stichting LEVgroep Son en Breugel wordt er weer een banenmarkt gehouden. De banenmarkt is een jaarlijks terugkomende markt in de gemeente Son en Breugel en is ieder jaar weer een succes!

Afgelopen jaren hebben ongeveer 50 tot 80 jongeren in Son en Breugel deze markt bezocht, zich ingeschreven en is een groot deel ook aan de slag gegaan. Dit jaar wordt de (vakantie)banenmarkt uitgebreid door het een flinke boost te geven! Ze willen meer matches teweegbrengen door meer lokale bedrijven deel te laten nemen.

Ben jij tussen de 16 en 20 jaar oud en wil jij dit jaar graag op vakantie? Of plan je graag leuke uitstapjes in met je vriend(en) of vriendin(nen)? Kom dan naar de (vakantie)banenmarkt op maandag 8 april in het Vestzak in Son. Kom in contact met talloze regionale werkgevers zoals McDonald's, H&M, restaurant De Zwaan, hoveniersbedrijf Donkergroen, de Gamma, diverse uitzendbureaus, recreatie bij Aquabest en nog veel meer.

Onervaren met het zoeken van werk? Geen zorgen! Op de (vakantie)banenmarkt worden diverse workshops verzorgd waar je kosteloos kunt aanschuiven. Zo kun je onder andere aan de slag met je CV, hoe je solliciteert en kom je achter jouw kwaliteiten met een competentietest.

Jonger dan 16 jaar? Kom dan vast een kijkje nemen, zodat je er volgend jaar als eerste bij bent. Je kunt misschien alvast kennismaken met toekomstige werkgevers. Natuurlijk zijn ook ouders welkom als ze mee willen komen voor informatie en advies.

WanneerJe bent hartelijk welkom op maandagavond 8 april van 19.00 tot 20.30 uur, in de Bibliotheek in het Vestzaktheater, Kerkstraat 2c, Son en Breugel.

Niet vergeten
Om je ID mee te nemen zodat je meteen kunt inschrijven. En misschien heb je al een CV? Neem dat dan zeker ook mee! Dat maakt het inschrijven nog makkelijker. Zien we jou maandag 8 april? Kom gezellig langs.

Afbeelding