Logo mooisonenbreugel.nl
Golfclinic tijdens Open dag Golfclub Son 2018   | Fotonummer: cd1b1a
Golfclinic tijdens Open dag Golfclub Son 2018 (Foto: Wil Feijen)
sport

Open dag golfclub Son

Son en Breugel - Golfclub Son opent op zondag 14 april haar deuren. Iedereen - jong en oud- die op een leuke manier met de golfsport kennis wil maken, is die dag welkom.

Golfclub Son is een gezellige en betaalbare club, gelegen aan de rand van Son en Breugel, achter de brandweerkazerne en naast de hockeyvelden. Hun 9-holesbaan biedt veel uitdaging, ondanks, of misschien wel juist door, de beperkte lengte. De afgelopen weken zijn ze bezig geweest om de baan door middel van extra beplanting nog aantrekkelijker te maken.

Op de open dag krijgen belangstellenden uitleg over de golfsport en is er de mogelijkheid om - onder deskundige begeleiding- een balletje te slaan. Om u te bekwamen in het putten is een putparcours uitgezet. Voor liefhebbers bestaat ook de mogelijkheid om onder begeleiding een rondje (vier holes) te lopen. Natuurlijk is hun pro Paul aanwezig. Hij wordt die dag bijgestaan door een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die u graag wegwijs maken op hun complex.

Ook voor degenen die al eerder gegolfd hebben, maar zijn gestopt is deze dag een ideale kans om de kennismaking met het golfen te hernieuwen. Wie wil oefenen: voor golfclubs en ballen wordt gezorgd. Speciale kleding is niet vereist. U wordt wel aangeraden om platte schoenen te dragen.

Een rondleiding zonder te spelen is ook mogelijk. De toegang is gratis en de koffie staat klaar. Wie zich na afloop opgeeft als lid, kan gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen.

Golfclub Son is gesitueerd op het sportpark aan de Rooijseweg 11 in Son. U bent op 14 april welkom tussen 11.00 tot 16.00 uur. Bent u geïnteresseerd? Neem dan ook alvast een kijkje op de website www.golfson.nl. Hier kunt u onder andere extra informatie vinden over de open dag.

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>