JO11-03 samen met JO11-4
JO11-03 samen met JO11-4 Foto: Ingezonden

Bezoek uit Engeland voor de Koninklijke VV SBC

Algemeen

Son en BreugelVoor het 17e achtereenvolgende jaar bezocht St Edmund's Junior School uit Canterbury (Engeland) vorige week de regio Eindhoven. Het dagprogramma voor de kinderen bestond uit een bezoek aan de Efteling en verder werd er volop gebruik gemaakt van de zwemmogelijkheden bij CenterParcs in Valkenswaard.

Op woensdagavond 3 april werd koers gezet naar Son en Breugel. Hier werden drie heuse mini interlands gespeeld tussen de St Edmund's schoolteams en de teams van SBC JO12-3, JO11-3 en JO11-4. Uiteraard speelde SBC deze interlands in het oranje. Dat de Engelse teams deze wedstrijden zeer serieus namen, was goed te zien op het veld. Men streed met veel passie en inzet voor de winst. Toch waren het de gemotiveerde SBC-teams die aan het langste eind trokken, mede door geweldig keeperswerk van de drie SBC-keepers. Met twee duidelijke overwinningen en een gelijkspel werd een mooie avond afgesloten.

Een leuke herinnering en een traditie om in stand te houden. Daar gaat de Brexit geen verandering in aanbrengen. Volgend jaar komt men zeer waarschijnlijk terug voor de 18e keer. SBC is ook dan weer graag bereid om gastheer te spelen voor deze zeer sportieve schoolteams.

Voor nu zeggen Robert, Gerard en Erit, namens VV SBC, 'See you next year'.

 

 

JO12-3 met hun tegenstanders (in het wit)