Logo mooisonenbreugel.nl
©website Ice4Life   | Fotonummer: ffa921
©website Ice4Life (Foto: Chris de Jong)
Senioren

Themaochtend SeniorenRaad, Thema: Ice4life

Son en Breugel - De organisatoren van de themaochtend, die wordt gehouden op 26 april, hebben ditmaal het bijzondere thema 'Ice4Life' gekozen.

Ter inleiding; mei 2015 overleed, op 49-jarige leeftijd, verslaggever en documentairemaker Mark Bos aan de gevolgen van prostaatkanker. Met zijn documentaires Retour Hemel 1 en 2 (omroep MAX) gaf hij de ca. 100.000 mensen die jaarlijks de diagnose kanker krijgen, een gezicht.

Met de camera als gereedschap verfilmde Mark zijn zoektocht naar een therapie die hem zou kunnen genezen en vervolgens zijn vergeefse strijd tegen de ziekte.

Bij leven richtte Mark de stichting 'Ice4life' op, opdat zijn missie na zijn overlijden zou worden voortgezet. Ice4life gelooft, in navolging van Wim Hof (the Iceman), dat blootstelling aan kou gecombineerd met meditatie een positieve impact heeft op de werking van het immuunsysteem.

Jos de Bruin van Ice4life is bereid gevonden om u, aan de hand van beeldmateriaal, te vertellen over het ontstaan en de doelstelling van de stichting, de hobbels in het ontwikkeltraject en de lange weg die nog moet worden afgelegd.

De Boerderij is gemakkelijk te bereiken via het parkeerterrein van De Bongerd, Asteroïdenlaan 2a, Breugel. De toegang is gratis; wel wordt een bescheiden bijdrage gevraagd voor koffie of thee. Iedereen, jong of oud, is van harte welkom. Aanvang 10.00 uur.

 

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>