Afbeelding

SBC verliest de aansluiting

Sport

Son en Breugel - SBC verloor in Meerhoven voor de tweede keer op rij. Tegen DBS ging SBC met een 3-0 nederlaag onderuit. De thuisploeg had een snelle start en binnen een kwartier stond het 2-0. Eerst was het oud SBC'er René de Vries die de score opende en drie minuten later maakte Pim Messing de 2-0 voor DBS.

Gaande de eerste helft vorderde kwam SBC wat beter in het spel, maar de aansluitingstreffer bleef uit. De tweede helft was koud aan de gang of de 3-0 kwam op het scorebord door toedoen van Ruud van Bremen. De wedstrijd was gelopen. Ondanks wat verwoede pogingen kwam SBC niet in de wedstrijd. Door dit resultaat blijft SBC nog in de top vier, maar de achterstand op koploper Valkenswaard groeit.

Kijk voor alle uitslagen van de Senioren en de Jeugd woensdag in DeMooiSonenBreugelKrant.