Logo mooisonenbreugel.nl
Jeanne van Rooij (midden) winnaar Beauty Award 2019   | Fotonummer: 42b600
Jeanne van Rooij (midden) winnaar Beauty Award 2019 (Foto: )

Ondernemer uit Son beste schoonheidsspecialiste van 2019

Son en Breugel - Jeanne van Rooij, eigenaar en huidspecialiste van Derma-Zone Huidinstituut, is bij de tiende editie van de Beauty Award verkozen tot de beste schoonheidsspecialiste van het jaar 2019 (categorie Regio Zuid).

De uitverkiezing vond plaats tijdens een spectaculair Beauty Award gala op 14 april in Nieuwegein. De Beauty Award wordt jaarlijks georganiseerd en is dé vak-wedstrijd voor schoonheidsspecialisten, met een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche. Specialisten en salons worden beoordeeld op vak-techniek en beauty vaardigheden, visie op het vak en klantbenadering, maar ook op zakelijke vaardigheden zoals PR en marketing, ondernemen, organisatie, bedrijfsvoering en commercie.

Het juryrapport zegt over Jeanne van Rooij:
"Jeanne is een specialiste die zich graag wil blijven ontwikkelen om zichzelf en haar bedrijf te laten groeien. Ze snapt de beleving van de klant en weet de behandelingen goed te personaliseren door optimaal gebruik te maken van haar specialisaties. Ze staat open voor nieuwe ontwikkelingen en trends, maar is kritisch op wat past bij haar instituut en klanten. Ze gelooft in samenwerken en niet in concurrentie: samen sterk voor het beste resultaat."

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>