Heren 4 van Volleybal Club Pieter Brueghel
Heren 4 van Volleybal Club Pieter Brueghel Foto: Ingezonden

Heren 4 van Volleybal Club Pieter Brueghel kampioen

Algemeen

Son en Breugel - Nadat de damesteams D1 en D2 en het meisjesteam B1 van volleybalclub Pieter Brueghel al kampioen waren geworden, heeft ook het vierde herenteam (H4) het kampioenschap binnengehaald.

Lukte het in het seizoen 2017/2018 net niet, dit seizoen lukte het met de komst van Jelle en Sander wel. Vanaf het begin van het seizoen was het spannend wie de kampioen zou worden. De heren van H4 hebben in de onderlinge wedstrijden met de top drie laten zien dat zij toch de sterkste waren.

Maandagavond moest er nog een set, van de vier te spelen sets, gewonnen worden. Tegenstanders waren de studenten van De Technische Universiteit Eindhoven: Tamar 4. Er was toch wel wat spanning aanwezig bij de heren, mede omdat er veel publiek aanwezig was vanuit de vereniging en ook van familieleden. De jongemannen van Tamar waren geen partij voor de afgetrainde formatie van trainer Henk uit Son en Breugel e.o. Nadat de eerste set met ruime cijfers gewonnen was en het kampioenschap een feit was, moest de knop toch weer omgezet worden en werd er met 4-0 in straight sets gewonnen. Tijd voor een feestje. Hartelijk gefeliciteerd mannen.