Verlies en winst voor SBC

Algemeen

Son en Breugel - Twee wedstrijden in één weekend.

Reusel Sport – SBC 3-2

Op Paaszaterdag nam SBC in Reusel al snel een comfortabele voorsprong. Via Joost van Heck en Dirk van Eck (strafschop) was het halverwege de eerste helft 0-2. Reusel Sport kwam voor de pauze nog terug tot 2-2 middels treffers van Steef Vosters en Jim Daniels. Na de pauze wederzijds weinig doelrijpe kansen. De thuisclub werd de gelukkige winnaar. Brahim Hassounfi benutte twee minuten voor tijd een strafschop. Eindstand 3-2.

SBC – SV Budel 3-0
Op Paasmaandag pakte SBC de volle winst tegen middenmoter Budel. De gasten hadden een sterke start, maar gaande de wedstrijd vorderde kreeg SBC meer grip op de wedstrijd. Alle treffers vielen in het laatste kwartier van de eerste helft. Op aangeven van Yurjen de Jongh schoof Rob Kapteijns in de 30e minuut de 1-0 binnen. Tien minuten later trok Clint van Doorn de bal voor en gaf Joost van Heck het laatste tikje, 2-0. Op slag van rust ging Stephan Vroomen op links goed door en uit zijn voorzet scoorde de volkomen vrijstaande Joost van Heck de 3-0 binnen. De tweede helft kende weinig hoogtepunten. In de score kwam geen verandering meer en behield SBC de punten in huis.