Afbeelding
Foto: Ingezonden

Programma Golf Son

Algemeen

Son en Breugel - Golfclub Son heeft weer een aantal actitiviteiten op het programma staan. Op 1 mei wordt de Clubwedstrijd Leaderboard Dasio Competitie Vierbal Strokeplay gehouden en vanaf donderdag 2 mei wordt het Nightball seizoen weer geopend. Op 8 mei staat 'Par van de Baan Vierbal Tegen Par' op het programma.

Vanaf 2 mei zijn elke week vanaf 18.00 uur tot pakweg 22.00 uur alle leden weer welkom om in een ontspannen sfeer een baantje te lopen en zo nu en dan een klein prijsje mee te pikken. Op 29 augustus wordt de Nightball feestelijk afgesloten met een hapje, een drankje en een extra prijsje voor iedereen.

De achterliggende gedachte van deze avonden is om zonder wedstrijddruk 9 of 18 holes te spelen waarbij ervaren spelers en minder ervaren spelers met elkaar kunnen optrekken. Tijdens deze vrije inloopavonden kom je met een maatje of je komt gewoon alleen. Er is altijd wel iemand om mee te spelen en anders koppelt de organisatie je wel aan één of meerdere spelers.

Dit is ook de kans voor leden met een baanpermissie of hoge handicap om kennis en kunde uit te breiden, eventueel een scorekaart te lopen en andere clubleden te ontmoeten. Na afloop kan er op het terras of in het clubhuis, onder het genot van een drankje, nog even nagenoten en nagepraat worden met je flightgenoten.

Wedstrijduitslagen23 april: WEX Golfplaza Kempense
Handicap lager dan 27
1. Ans Merks hcp 23.2 38 pnt.
2. Franca van Laanen hcp 25.9 31 pnt.
3. Henk van Kooijk hcp 26.1 30 pnt.

Handicap hoger dan 27
1. Mac Maas hcp 29.4 30 pnt.
2. Karin van der Maat hcp 30.8 29 pnt. (14/9)
3. Harrie Coppelmans hcp 30.2 29 pnt. (11/9)
Neary: dames: Ans Merks; heren: Mark Thunissen
Longest: dames: Monica Smolders; heren: geen
Birdie: Jo van Erp hole 2

WECO Oranjebalcarroussel NQ
Veel deelnemers arriveerden op 24 april in een Oranje Outfit en deden de naam van de wedstrijd eer aan. Opnieuw weer een prachtige dag met uitstekend golfweer, ondanks het feit dat rond het middaguur de wind flink kwam opzetten. Voor het inwendige van de mens werd gezorgd met een oranjebitter en een oranjegebakje. De wedstrijd werd in teamverband gespeeld en het winnende team bestond uit:Netty Gielen, Tonnie Naus, Theo Roche en Mac Maas.