Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 25d318
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Ben jij mantelzorger? Kom dan naar het Mantelzorg Avond Café

Son en Breugel - Ongedwongen avond voor inwoners uit Son en Breugel, die zorgen voor een naaste, en dus mantelzorger zijn. Hapje en een drankje, uitwisseling met elkaar, optreden door Nancy van Heeswijk met een show.

"En wie weet komt er een vervolg op deze avond", dat hopen Ellen van Gils, coördinator Mantelzorg van de LEVgroep samen met haar collega Marieke Schoenmakers, die zich meer richt op de jongere mantelzorgers (JOMAZO) tot 18 jaar, van de bezoekers te horen.
 

"We hopen bekenden te ontmoeten, maar ook nog onbekenden voor ons. Er zijn zo'n 3000 mantelzorgers in Son en Breugel en daar zijn er bij het steunpunt slechts 10% van in beeld. We gunnen ze deze avond en hopelijk sluit dit aan bij de wensen van velen van deze groep."

 Vanuit geluiden van (werkende) mantelzorgers dat het fijn zou zijn dat er op een doordeweekse avond iets georganiseerd zou worden is dit nu opgezet. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. De avond in het Vestzaktheater is vanaf 19.30 uur maar later binnen komen of eerder dan 22.00 uur weggaan is helemaal geen probleem.

Hopelijk verbindt de avond op de 13e een grote groep mensen met elkaar, genieten ze en zijn ze een avondje uit.
 

Er zijn inmiddels al ruim 20 aanmeldingen. De verwachting is dat zich meer mantelzorgers zich aanmelden. Heb jij je al aangemeld voor deze mooie avond? Aanmelden kan via ellen.vangils@levgroep.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>