Afbeelding
Foto: ©pixabay.com

Spelletjesmiddag in de Bibliotheek

Algemeen

Son en Breugel - Bibliotheek Dommeldal houdt voor de eerste keer in vestiging Son en Breugel een spelletjesmiddag. De toegang is gratis. Alle kinderen van 8-12 jaar zijn welkom.

Eerste keer
Op dinsdagmiddag 11 juni ben je welkom van 16.00 uur tot ongeveer 17.30 uur in het Vestzaktheater bij de bibliotheek om samen met elkaar en met enkele vrijwilligers spelletjes te doen. Geen digitale spelletjes maar gezelschapsspelletjes zoals: ganzenborden, dammen, domino, kwartetten, mens-erger-je-niet, mikado, monopoly, pim-pam-pet, rummikub, sjoelen, etc. Samen winnen en samen verliezen, dat hoort er natuurlijk wel bij. Heb je zelf een leuk spel dat je graag wilt spelen met anderen? Neem het mee!

Doneer een spel aan de bieb
De Bibliotheek heeft voor deze middag al een aantal bordspellen in huis. Maar als de middag succesvol is en de kinderen enthousiast zijn, komt er zeker een herhaling en gaan ze er waarschijnlijk een gewoonte van maken. Maar dan zijn er wel meer en nieuwe spellen nodig. Heeft u thuis nog spelletjes over? Breng ze naar de bieb in het Vestzak!